ANKARA / ÇANKAYA - Çankaya Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Süleyman SAYIN - Okul Müdürü

1969 Çankırı doğumlu. Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümünden 1992’de mezun oldu. Dumlupınar Üniversitesinde, Turizm İşletmeciliği alanında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir. 1992 yılında Kastamonu da öğretmen olarak göreve başladı. Askerlik hizmetini, Isparta Askerlik Dairesinde yaptı. Sırasıyla Kastamonu-Tosya, Polatlı, Yenimahalle-Şevket Evliyagil ve Etimesgut Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde öğretmen-müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2011 yılında Sincan Özel Eğitim Meslek Okulu ve Ayşe Bezci Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde okul müdürü olarak görev yaptı. Halen Çankaya Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdürü olarak görev yapmaktadır.