ANKARA / ÇANKAYA - Çankaya Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2024-2025 ''eTWİNNİNG OKULU'' ETİKETİ ALMAYA HAK KAZANDIK

Okulumuz 2024-2025 eTwinning Okul Etiketi almaya hak kazanmıştır.

Büyük bir mutluluk ve gurur ile duyurmak isteriz ki okulumuz, eTwinning okulu olarak ilan edilmiştir! Bu prestijli unvanı almak, okulumuzun uluslararası alanda tanınmasına ve öğrencilerimizin küresel ölçekte eğitim ve öğrenim deneyimlerini zenginleştirmesine olanak sağlayacaktır.

eTwinning, Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen ve Avrupa'daki okullar arasında işbirliğini teşvik eden bir platformdur. Bu platform, öğrencilerin ve öğretmenlerin diğer okullarla bir araya gelerek ortak projeler yürütmelerine, kültürel alışverişte bulunmalarına ve dijital becerilerini geliştirmelerine olanak tanır.

Okulumuzun eTwinning okulu olarak seçilmesi, öğrencilerimize birçok avantaj sunmaktadır:

Küresel Bağlantılar: Öğrencilerimiz, dünya genelinden diğer eTwinning okulları ile iletişim kurma ve işbirliği yapma fırsatı bulacaklar. Bu sayede, farklı kültürleri tanıyacak, yeni arkadaşlar edinecek ve uluslararası bir perspektif kazanacaklar.

Yaratıcı Projeler: eTwinning platformu, öğrencilerin yaratıcı projeler geliştirmelerine olanak sağlar. Sanat, kültür, bilim, teknoloji ve daha pek çok alanda ortak projeler oluşturarak öğrencilerimizin yeteneklerini ve ilgi alanlarını geliştirmelerine destek olur.

Dijital Beceriler: eTwinning projeleri, öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. İnternet tabanlı iletişim araçlarını etkili bir şekilde kullanarak bilgi paylaşımı yapma, işbirliği içinde çalışma ve problem çözme becerilerini artırırlar.

Uluslararası Tanınırlık: Okulumuzun eTwinning okulu olarak ilan edilmesi, uluslararası alanda tanınırlığını artırır. Bu sayede, öğrencilerimizin gelecekleri için daha geniş kariyer fırsatları ve uluslararası öğrenim deneyimleri elde etmelerine olanak sağlar.

eTwinning okulu olarak ilan edilmemiz, sadece öğrencilerimize değil, aynı zamanda okulumuzun değerli öğretmenlerine de birçok fırsat sunmaktadır. Öğretmenlerimiz, uluslararası işbirlikleri ve profesyonel gelişim için eTwinning platformunu etkin bir şekilde kullanabilirler.

Bizler, okulumuzun eTwinning okulu olarak ilan edilmesinden dolayı büyük bir heyecan ve coşku duyuyoruz. Bu unvanın, okulumuzun küresel öğrenme ve öğretme deneyimlerini zenginleştirmesini ve öğrencilerimizin uluslararası arenada başarılarını artırmasını sabırsızlıkla bekliyoruz!

02-04-2024

Yayın: 02.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 19:06 - Görüntülenme: 163